دانشگاهه داریم

تاریخ کتبی و خاطرات دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

دانشگاهه داریم

تاریخ کتبی و خاطرات دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

۴ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

شهدای دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

مدیر وبلاگ | چهارشنبه, ۱۴ مهر ۱۴۰۰، ۰۴:۱۶ ب.ظ | ۰ نظر
  1. محمود کرمی
  2. حمید محمودنژاد،
  3. جواد غفارزاده،
  4. مصطفی عبدالشاه،
  5. سیدمهدی اسماعیلیان نجف آبادی،
  6. علی قربان زاده قمصری،
  7. حمیدرضا بهداد،
  8. مفقودالاثر محمدحسین (سینا) شرف زاده،
  9. علیرضا صفایی نراقی،
  10. حمیدرضا غفوری شعرباف،
  11. جاوید مرحمتی،
  12. نادر(محسن) میشانی فرد،
  13. کاظم نوراللهیان،
  14. اسماعیل فضلی زاده،
  15. علی امراللهی پورشیرازی،
  16. مهدی امینی قاضجمانی،
  17. امیرحسین صبوری،
  18. محمدرضایی زال،
  19. ناصرالدین باغانی،
  20. علی اکبر جلیلی بهابادی،
  21. مصطفی اسماعیلی،
  22. محمود برزگری فیروزآبادی،
  23. محمد حامدی،
  24. علی شریعتمداری،
  25. مطلب شفیعی جایگانی،
  26. رامین عقدایی،
  27. علی نیکبخت،
  28. محسن غرسبان روزبهانی،
  29. غلامرضا بیات،
  30. میرسعید صادقی،
  31. قاسم اشجع زاده،
  32. امیرحسین رضاپور نائینی،
  33. سعید وطن پور،
  34. علی رضا وقار،
  35. علی رضا خانبابایی،
  36. سیدمهدی حیاتی رکنی 
  37. مرحوم قاسم علی راستگو
  38. مرحوم سیروس (روح الله) سوزنگر
  39. شهید دکتر غضنفر رکن آبادی، دیپلمات و شهید حادثه منا (1394)
  40. شهید دکتر رحیم آقایی پور، دیپلمات و شهید حادثه منا (1394)
  41. شهید دکتر احسان آقاجانی معمار، اقتصاد 83، پژوهشگر مرکز پژوهشهای مجلس، شهید حمله تروریستی داعش به مجلس (1396)
  42. شهید مرتضی آبرین، فلسفه 87، اولین شهید مدافع سلامت استان البرز- کرونا (1399)

    شهید محمدجواد تندگویان! می‌دانید که دانشگاه امام صادق علیه‌السلام پیش از انقلاب با عنوان شعبه‌ای از هاروارد با هدف تربیت مدیر فعالیت‌کرد. وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران دانش‌آموخته این دانشگاه بود که در 9 آبان 1359 به اسارت دشمن بعثی درآمد و به شهادت رسید.
  • مدیر وبلاگ

رئیس کل بانک مرکزی هم یک امام صادقی شد: دکتر علی صالح آبادی

مدیر وبلاگ | چهارشنبه, ۱۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ ب.ظ | ۰ نظر
صالح آبادی رئیس‌کل بانک مرکزی شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی صالح‌آبادی امروز به ریاست بانک مرکزی منصوب شد.

صبح امروز رئیس‌جمهور به پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی و تصویب هیئت وزیران، علی صالح‌آبادی را به سمت رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

علی صالح آبادی، دانش آموخته دکتری مدیریت مالی دانشگاه تهران است و کارشناسی ارشد خود را هم در همین رشته، از دانشگاه امام صادق (ع) اخذ کرده است.

وی اولین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بعد از تصویب قانون بازار اوراق بهادار بود که از سال 1384 تا اواخر سال 1393، یعنی به مدت حدود 10 سال، ابتدا مسئولیت دبیرکلی سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران و پس از آن، مسئولیت ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را برعهده داشت.

از مهمترین اقدامات صالح آبادی در دوران طولانی تصدی ریاست سازمان بورس، تأسیس بورس های چهارگانه شامل بورس اوراق بهادار تهران، بورس کالای ایران، فرابورس ایران و بورس انرژی و همچنین تأسیس شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، به عنوان 5 رکن اجرایی بازار سرمایه بود تا بدین ترتیب، نهاد ناظر بازار سرمایه از ارکان اجرایی این بازار منفک شود. در زمان صالح ابادی، همچنین کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و کانون نهادهای مالی ایران تأسیس شد.

ایجاد کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در بدو تأسیس سازمان بورس که نقش بسیار مؤثری در توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید منطبق بر مبانی شرعـی ایفا نمود، راه‌اندازی بیش از 10 نوع نهاد مالی جدید از جمله شرکت های تأمین سرمایه، صندوق های سرمایه گذاری، شرکت‌های سبدگردان، شرکت های مشاوره سرمایه گذاری، معرفی و عملیاتی کردن انواع ابزارهای جدید مالی شامل انواع صکوک (صکوک اجاره، مرابحه، استصناع، منفعت)، اسناد خزانه اسلامی، اوراق اختیار فروش تبعی، قراردادهای آتی سهام و آتی کالا و...، از مهمترین اقدامات رئیس کل جدید بانک مرکزی در دوران تصدی مسئولیت ارشد بازار سرمایـه کشور بود. 

صالح آبادی در آذر  1393، یعنی تقریبا اواخر دوره قانونی مسئولیت 10 ساله خود در سازمان بورس و اوراق بهادار، با حکم علی طیب نیا، وزیر وقت امور اقتصادی و دارایی به مسئولیت ریاست هیات مدیره و مدیرعاملی بانک توسعه صادرات که یکی از بانک‌های تخصصی کشور در حوزه صادرات و فعالیت‌های ارزی صادرات محور است، منصوب شد‌.

عضویت در شورای فقهی بانک مرکزی با حکم وزیر اقتصاد، رئیس و موسس انجمن مالی اسلامی ایران، عضویت در شورای عالی بورس، عضویت در شورای عالی اصل 44 و ریاست هیات پذیرش بورس‌ها، از جمله سایر مسئولیت‌های صالح آبادی به شمار می‌رود.

ابراهیم کاشانی، علی‌اصغر پورهمایون، مهدی سمیعی، خداداد فرمانفرمائیان، عبدالعلی جهانشاهی، محمد یگانه، حسنعلی مهران، یوسف خوش‌کیش، محمدعلی مولوی، علیرضا نوبری، سید محسن نوربخش، مجید قاسمی، سید محمدحسین عادلی، ابراهیم شیبانی، طهماسب مظاهری، محمود بهمنی، ولی‌الله سیف، عبدالناصرهمتی، علی اکبر کمیجانی رؤسای بانک مرکزی از سال 1339 تا 1399 هستند و با حکم رئیس جمهور نام علی صالح آبادی به‌عنوان بیستمین رئیس‌کل بانک مرکزی به ثبت رسید.

  • مدیر وبلاگ

وقتی گزینش چشم امید مردم میشود

مدیر وبلاگ | دوشنبه, ۱۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ ق.ظ | ۰ نظر

چشم امید مردم
ساعت یک شب از بلوک۹، ساختمون #گزینش اومدم بیرون که برم سمت خونه.
راننده اسنپ وقتی که منو سوار کرد، پرسید تا الآن دانشگاه بازه؟
گفتم: آره حاجی، بازه. هنوزم بچه‌ها دارن کار می‌کنن.
گفت: چقدر خوب، چی کار می‌کنید؟ گفتم: یه پروژه تحقیقاتی سه ماهه است!
با خوشحالی گفت: آفرین، خدا حفظتون کنه. کار تحقیقاتی بکنید، این مردم چشم امیدشون به شماست.

آغاز فصل ورود ۱۴۰۰ی هاست، خداقوت خدمت همه رفقای گزینش.
بازنشر از کانال وزارت داده‌ها: ble.ir/v_mesle_vezarat

خاطرات و عکس‌های خاطره‌انگیز خود را برای ما بفرستید: ble.ir/hdarvishi
خاطرات پل مدیریت ble.ir/join/ZWI3ZmY2Zj

  • مدیر وبلاگ

دکتر پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما شد

مدیر وبلاگ | چهارشنبه, ۷ مهر ۱۴۰۰، ۰۲:۰۳ ب.ظ | ۱ نظر

چشم حاج آقا روشن!
این قسمت: دکتر #پیمان_جبلی

دانش‌آموخته کارشناسی ارشد در رشته معارف اسلامی و تبلیغ 
دانش‌آموخته مقطع دکتری در رشته فرهنگ و ارتباطات (دفاع در 1383)

از مؤسسان بسیج دانشجویی بعد از جنگ در کشور است. در دانشگاه خودمان به همراه #کاظم_جلالی، بسیج دانشجویی را تأسیس کردند. بعد از دانشگاه، جبلی در معاونت سیاسی #صدا_و_سیما که متولی اخبار شبکه های صدا و سیماست، مشغول شد. گفتگوی ویژه خبری شبکه دو، از مهم ترین ابداعات جبلی است. البته آنچه که او بنیان نهاد، با آنچه امروز می‌بینیم بسیار متفاوت است. شکل مناظره‌گر آن برنامه و بیشتر جنبه پاسخگویی مسئولین تا اطلاع‌رسانی، از خرق عادت بود که در دهه هفتاد کمتر کسی جرئت نزدیک شدن به آن را داشت.
در جنگ ۳۳ روزه، مدیر کل شبکه العالم در #بیروت بود. در اوج خفقان خبری شبکه های الجزیره و العربیه و ضعف جدی صدا و سیمای جمهوری اسلامی، العالم آنقدر قوی و خوب در دل خطر، اطلاع رسانی کرد که همه جبلی را شایسته تقدیر می‌دانستند.
در دوره معاونت رسانه‌ای شورای امنیت ملی نیز با پوشش رسانه‌ای مناسب به موضوع هسته ای، مردم را کاملا درگیر موضوع و مدافع سرسخت آن نمود.
در پست #سفیر ایران در تونس، یکی از مؤثرترین افراد در تدوین قانون اساسی #تونس بود. از دوستان نزدیک راشدالغنوشی است و تلاش گسترده او برای برقراری ارتباط وثیق و محکم کردن جای پا در اولین کشور انقلابی بیداری اسلامی، بسیاری از همتایان را شگفت‌زده کرد.
هم اکنون او معاون برون مرزی صدا و سیما می باشد.
جبلی در هر مسئولیتی که بوده، آنقدر قوی و متنفذ وارد شده که تصمیم سازی و تدبیر های او تا سال های سال در آن حوزه می درخشیده است. جبلی بی ادعا و بی سروصداست؛ اما به شدت اثرگذار، زنده و پویا.

منتشر شده در #نشریه #باغ_خرمالو، تیر ماه ۱۳۹۱

---
رهبر معظم انقلاب دکتر #پیمان_جبلی را به عنوان رئیس سازمان صدا و سیما منصوب کردند.
دعا می‌کنیم در مسئولیت جدید موفق باشند.
بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر پیمان جبلّی دام‌توفیقه
با پایان یافتن دوره‌ی مسئولیت پر تلاش جناب آقای دکتر علی‌عسکری که کوشش خستگی‌ناپذیر و دلسوزانه‌ی آن مدیر مؤمن و با اخلاص را به همراه داشت، جنابعالی را که از صلاحیت دینی و انقلابی، و تخصص و تجربه‌ی طولانی در مدیریت‌های سازمان صداوسیما، و آگاهی از ماهیت و عملکرد و وظائف رسانه‌ی ملی برخوردارید، برای یک دوره‌ی پنج‌ساله به ریاست آن سازمان منصوب میکنم.
رسانه‌ی ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانه‌ی تحریف و تفتین، و آسایشگاهی برای بهره‌مندی چشم و دل همگان از جلوه‌های زیبائی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است.
هدایت فرهنگی، تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی، ترویجِ سبک زندگی اسلامی- ایرانی، و افزایش همبستگی ملی، در شمار اولویت‌هائی است که باید با ارتقاء سرمایه‌ی انسانی و رشد کیفی برنامه‌ها و بهره‌گیری از ابتکار و با تلاش شبانه‌روزی به آن دست یابید ان‌شاءالله.
وظیفه‌ی خود میدانم که از تلاش خستگی‌ناپذیر جناب آقای دکتر عسکری در مدت مسئولیتشان که حقاً در خور تقدیر است، صمیمانه تشکر کنم و جنابعالی را به بهره‌مندی از طرحهای بلندمدت و ناتمام دوره‌ی ایشان توصیه نمایم. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.

سیّدعلی خامنه‌ای
۷ مهر ۱۴۰۰

  • مدیر وبلاگ